Èxit de la primera Fira del Vi Jove amb més d’11.000 tastos servits

Triplet del rubinenc Roger Quesada al Campionat d’Espanya Benjamí
11 de julio de 2022
Vista de Rubí
Obren la convocatòria pels ajuts econòmics pel lloguer adreçats a joves i famílies monoparentals
11 de julio de 2022

Èxit de la primera Fira del Vi Jove amb més d’11.000 tastos servits

Fira vi jove

El públic ha pogut gaudir dels millors vins joves de Catalunya. / J. A. Montoya

La primera edició de la Fira del Vi Jove, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Celler, ha comptat amb una molt bona acollida de públic. L’entorn del Celler s’ha omplert aquest cap de setmana d’aficionats i amants del vi amb ganes de tastar els vins joves guardonats amb un Premi Vinari.

Entre divendres al vespre i diumenge al migdia, la Fira ha venut prop de 2.500 copes de vi i  ha servit més d’11.000 tastos de vi. Les activitats de tast dirigit que ha guiat el sommelier i director dels Premis Vinari, Ramon Roset Morera, també han penjat el cartell de complet.

En aquesta edició, s’hi han ofert dues sessions de tast amb vins premiats, que es poden tastar a la fira, un tast guiat de vermuts i un tast maridatge entre vins i formatges que ha comptat amb el suport de Bonpreu i Esclat, un dels patrocinadors de l’esdeveniment.

La Fira ha comptat també amb una variada oferta gastronòmica per acompanyar els vins. / J. A. Montoya

La Fira del Vi Jove s’ha complementat amb una variada oferta gastronòmica, liderada per les parades del Mercat Municipal i complementada amb foodtrucks de sushi, hamburgueses o croquetes casolanes, entre d’altres. Com la Fira del Vi de la tardor, la música ha estat un element indispensable de la Fira del Vi Jove. Així les sessions de DJ han fet ballar el públic i s’han convertit en l’acompanyament perfecte per la degustació de tapes i vi.

Segons l’alcaldessa, Ana M. Martínez, “la Fira del Vi Jove ha estat un èxit perquè els rubinencs i les rubinenques, i tothom que ens ha visitat, l’ha fet seva. El vi premiat, l’oferta gastronòmica, la música en directe i les activitats de tast i infantils ens ha tornat a enamorar”.

La proposta ha comptat amb una gran acollida de públic. / J. A. Montoya