Detingudes dues persones per sis robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat i Rubí

Antoni Abad
L’expresident de Cecot Antoni Abad, nou president de MútuaTerrassa
23 de julio de 2022
catatxecs
Concert dels Catatxecs a l’església de Sant Pere
25 de julio de 2022

Detingudes dues persones per sis robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat i Rubí

Part del material intervingut. / Mossos d’Esquadra

Redacció

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 18 de juliol dues persones, un home de 34 anys i una dona de 43 anys, com a presumptes autores de sis robatoris amb força a domicili i un a interior de vehicle. Cinc dels robatoris d’haurien produït a Sant Cugat del Vallès i el sisè, a Rubí, en un carrer limítrof amb la primera població.

La investigació va començar el mes de maig arran d’un seguit de robatoris amb força a domicilis on es podien identificar elements que apuntaven a una mateixa autoria. Els diferents immobles on havien accedit eren cases a quatre vents, on els autors accedien saltant la tanca perimetral i posteriorment accedien a l’interior de l’habitatge, bé forçant portes o finestres.

Tres dels fets investigats es van cometre durant el mes de maig i els altres tres es van cometre la nit del 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan. Fruït de les gestions policials es va poder acreditar la participació dels dos presumptes autors, que es desplaçaven des de Barcelona per cometre els fets.

També han estat detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de vehicle a la ciutat de Barcelona.

El 18 de juliol els agents van detenir l’home i la dona. El 19 de juliol es va realitzar una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí al domicili dels investigats a la població de Barcelona, on s’hi van intervenir diferents objectes que, presumptament, provenien de delictes contra el patrimoni.  

El 20 de juliol els detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí, qui va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES