L’expresident de Cecot Antoni Abad, nou president de MútuaTerrassa

nens i nenes al casal inclusiu
Casals d’estiu inclusius i amb atenció a la diversitat
23 de julio de 2022
Detingudes dues persones per sis robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat i Rubí
25 de julio de 2022

L’expresident de Cecot Antoni Abad, nou president de MútuaTerrassa

Antoni Abad, nou president de Mútua. / Arxiu

La junta directiva de MútuaTerrassa ha nomenat l’expresident de la patronal Cecot Antoni Abad com a nou president de l’entitat. Abad agafa el relleu de Jordi Parera, que ha finalitzat el seu mandat. Abad va entrar a la junta directiva de MútuaTerrassa el 26 de juny de 2007. Des de llavors i fins al juny de 2014 va exercir de vocal, i a continuació va ocupar la vicepresidència tercera fins al setembre de 2015. Fins al setembre del 2016 va exercir com a vicepresident segon, quan va passar a ocupar el càrrec de vicepresident primer. Llicenciat en Ciències Empresarials i Master in Bussines Administration per ESADE, Abad va presidir Cecot durant 17 anys i fins al passat 29 de juny.


Actualment, Abad presideix el Bussines Angels Network Catalunya (BANC), el Centre de Reempresa de Catalunya i la Xarxa Espanyola de Bussines Angels (ESBAN). Està vinculat als sectors educatiu, metal·lúrgic i turístic, així com al terreny de la consultoria financera i és conseller en diverses empreses.


També exerceix com a docent a ESADE, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) en els àmbits de gestió financera, comptabilitat analítica i creació d’empreses i emprenedoria i, paral·lelament, és articulista en múltiples publicacions econòmiques i sectorials.

Jordi Parera, president sortint
Jordi Parera, el president sortint, va entrar a formar part de la Junta Directiva de l’entitat el maig del 2003. Fins al juny del 2007 va exercir-hi el càrrec de vocal, entre 2007 i 2010 va ocupar la vicepresidència tercera i entre 2010 i 2014 la vicepresidència segona. Entre 2014 i 2016 va exercir com a vicepresident primer fins que el 27 de setembre d’aquell any va ser nomenat president, en substitució de Josep Betriu Pi. / DdR