Diverses persones ferides en un desnonament en calent al carrer Pontevedra

homenatge covid
Rubí inaugura un espai memorial per les víctimes de la covid-19
25 de octubre de 2021
Una rubinenca guanya el concurs Llegir té premi del Departament de Cultura
25 de octubre de 2021

Diverses persones ferides en un desnonament en calent al carrer Pontevedra

Un desnonament al carrer Pontevedra el dijous a primera hora de la tarda va acabar amb diverses persones i agents de la policia ferits. El pis estava ocupat des de feia unes hores i els Mossos d’Esquadra van procedir a fer un desnonament en calent, ja que segons afirmen no havien passat 48 hores des de l’entrada de la persona a l’immoble.

La família de la persona ocupant de l’habitatge, una dona embarassada, defensa que sí que portava més de 48 hores al pis, propietat d’un banc, i es va presentar al desnonament per donar suport. Els Mossos d’Esquadra van decidir enviar la unitat dels ARRO, una de les unitats d’antidisturbis a primera hora de la tarda.

Segons denuncia la família de l’ocupant, es van produir diverses agressions amb cops de porra i diverses persones van patir ferides a les cames. A més, una de les agressions va ser a la part superior de l’esquena d’una dona, que estava d’esquenes, va caure a terra i va quedar lleugerament commocionada, un fet que va ser gravat en vídeo i posteriorment difós per les xarxes socials.

Segons la versió policial, les persones que es van concentrar al voltant del carrer Pontevedra van mostrar una actitud agressiva, sobretot després que un agent perdés la defensa i diversos manifestants l’ataquessin. El cos de Mossos d’Esquadra justifica la intervenció policial explicant que després d’aquest fet es va haver de dispersar la multitud per fer un perímetre de seguretat i protegir els policies. Segons fonts policials, dos agents van resultar ferits durant aquesta intervenció i es van detenir dues persones.

Tot i les diverses lesions que es van produir durant el desnonament, no es va avisar el Servei d’Emergències Mèdiques.

gfdg