Una rubinenca guanya el concurs Llegir té premi del Departament de Cultura

Diverses persones ferides en un desnonament en calent al carrer Pontevedra
25 de octubre de 2021
les torres
La Policia Nacional reforçarà la vigilància policial al barri de Les Torres
25 de octubre de 2021

Una rubinenca guanya el concurs Llegir té premi del Departament de Cultura

Emma García, recollint el premi del concurs. / Ajuntament

La rubinenca Emma García és una de les guanyadores de la 6a edició del concurs Llegir té premi, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat, amb l’objectiu de promoure la lectura entre els infants i adolescents durant el període estival. Emma García ha quedat primera a la categoria de 8 a 11 anys, mentre que el també rubinenc Hugo García s’ha classificat en quart lloc dins del grup de lectors de 12 a 16 anys.

Els infants interessats a participar al concurs Llegir té premi s’havien d’inscriure a la pàgina web del certamen i nomenar la seva biblioteca de referència, que els recomanava, facilitava i prestava les lectures. Per cada obra llegida, havien de respondre un qüestionari i, d’aquesta manera, sumaven punts. A la Biblioteca Mestre Martí Tauler s’hi van inscriure un total de 13 participants a les dues categories del concurs.

Emma Garcia ha estat la guanyadora entre 229 participants d’arreu de Catalunya. La rubinenca ha llegit 163 llibres, ha respost 1.258 qüestionaris i ha aconseguit 71.755 punts. Per la seva banda, Hugo García ha quedat quart dins el grup de 12 a 16 anys, amb 88 llibres llegits, 1.207 qüestionaris resolts i un total de 72.615 punts obtinguts.

La bona participació dels rubinencs ha suposat que la Biblioteca hagi quedat en tercera posició entre més d’un centenar d’equipaments d’arreu de Catalunya, amb un total de 172.120 punts.