El 42è Cros Escolar i la 1a Cursa de la Dona es disputaran diumenge

robòtica
Dos rubinencs es proclamen campions d’Espanya de robòtica
17 de marzo de 2022
murillo copia
Acaba el judici contra Manuel Murillo, acusat de voler matar Pedro Sánchez
17 de marzo de 2022

El 42è Cros Escolar i la 1a Cursa de la Dona es disputaran diumenge

La 42a edició del Cros Escolar de Rubí i la 1a Cursa de la Dona es disputaran aquest diumenge 20 de març al bosc de Ca n’Oriol. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, les dues competicions organitzades per la Unió Atlètica Rubí (UAR) i l’Ajuntament  tornaran a convocar atletes de totes les edats. Les inscripcions per a les diferents curses es podran fer fins al 17 de març a través de les pàgines web www.inscripcions.cat/crosderubi2022 i www.inscripcions.cat/cursadonarubi2022.

El Cros Escolar és un dels esdeveniments esportius més participatius de l’any, com ho demostren els prop de 900 corredors i corredores de la seva última edició, celebrada el 2019. La competició consistirà en 13 curses, corresponents a les diferents categories d’edat, que tindran lloc durant tot el matí als circuits habilitats per a l’ocasió. La primera, corresponent a la categoria open ─a la qual hi poden participar dones i homes esportistes de totes les edats fora de les categories escolars─, s’iniciarà a les 9.15 h mentre que l’última, la de les atletes nascudes els anys 2012-2013, està prevista cap a les 13.15 h.

L’organització lliurarà un trofeu acreditatiu als infants i joves que quedin als tres primers llocs de la classificació general i de la classificació local de les curses escolars. A més, s’entregarà una motxilla als tres primers de la general, i una cantimplora metàl·lica i una bossa de cordes als classificats del quart al desè lloc. La resta de participants rebrà una medalla. En el cas de la cursa open, les tres primeres persones classificades rebran també un trofeu i una motxilla, i les que quedin entre el quart i el desè lloc  una cantimplora metàl·lica i una bossa de cordes.

Cursa de la Dona

La gran novetat d’aquesta matinal d’atletisme serà l’organització de la primera Cursa de la Dona, inclosa a la programació del Dia Internacional de les Dones. La prova està pensada perquè hi puguin participar tant dones com homes, com una manera d’evidenciar el suport de tothom a l’esport femení. 

La Cursa de la Dona es disputarà a les 11.50 h i consistirà en un recorregut de 3.300 metres. Les persones que quedin entre els primers tres llocs rebran un trofeu i una motxilla, i aquelles que quedin entre el quart i el desè lloc, una cantimplora metàl·lica i una bossa de cordes. 

A més, les primeres 500 inscrites rebran una samarreta de regal amb el lema ‘Campiones’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *