Juan Antonio Segarra es proclama campió de Catalunya de pentatló en M50-54

sardanes
Concert de sardanes als jardins de l’Ateneu amb la cobla Ciutat de Girona
11 de maig de 2021
festa major
L’Ajuntament treballa per celebrar la Festa Major amb espais regulats per evitar aglomeracions
11 de maig de 2021

Juan Antonio Segarra es proclama campió de Catalunya de pentatló en M50-54

L’atleta de la Unió Atlètica Rubí (UAR) Juan Antonio Segarra s’ha proclamat campió de Catalunya de pentatló en la categoria M50-54. Segarra va aconseguir 3.386 punts i va quedar en primer lloc en les proves de llançament de pes, llançament de javelina i llançament de martell pesat. En el llançament de martell i en el llançament de disc va ser segon.

En la categoria M44-49, Manuel Centella va quedar en quarta posició amb 2.353 punts després d’aconseguir tres tercers llocs: en llançament de martell, llançament de javelina i llançament de martell pesat.

Control de Sabadell

Diversos atletes del club van participar dissabte a Sabadell al control de les categories inferiors. En la categoria Sub-10, hi van participar Neil Borràs, Nil Riera, Luca Sánchez, Zaid Akdim, Martí Rufé, Lucia Mangas i Anna Moreno. El millor resultat el va obtenir Zaid Akdim, que va aconseguir ser primer de la sèrie en els 60 m llisos. També van quedar entre els tres millors de la seva sèrie Martí Rufé en els 60 m llisos i Lucia Mangas, en la mateixa prova.

En la categoria Sub-12, van participar Andrés Aguilera i Adrián Rueda, que va ser tercer de la seva sèrie en els 600 m llisos. En Sub-14, van participar Xavi Borrella, Ivan Molina, Gorka Fures, Francisco Aguilera, Martina Capel, Lucia García, Alba Sanjust i Abril Segovia. Martina Capel va aconseguir ser la millor de la sèrie dels 220 m tanques i va quedar en primer lloc en salt d’alçada. Per la seva banda, Ivan Molina va ser tercer en la sèrie dels 220 m tanques i tercer en salt de llargada.

En la categoria Sub-16 van participar Iván García, Pol Moreno, Adrián Macías, Mireya Castro, Paula Haba i Gemma Velázquez. Iván García va aconseguir el primer lloc en les sèries de 100 m llisos i 300 m tanques, mentre que Paula Haba va ser tercera en triple salt. En la categoria Sub-18, van participar Hugo García M., Ramón Bodes, Sergi Blanes, Violeta Vilches, Anna Blasco, Ainhoa Cordero i Ona Gombau. Els millors resultats els va obtenir Violeta Vilches, que va ser primera de la sèrie dels 400 m llisos i segona en la dels 100. Ona Gombau va quedar en primer lloc en la seva sèrie dels 100 m llisos i Hugo García M. va aconseguir el tercer lloc de la sèrie en els 400 m llisos. En categoria Sub-20, Marc Malavé va aconseguir dues terceres posicions en les respectives sèries dels 100 m llisos i els 400 m llisos, mentre Judith Borrella va ser quarta de la sèrie en els 1.500 m llisos.

Control de llançaments

D’altra banda, dos atletes de la UAR van participar en el control de llançaments de Santa Coloma. Ramiro Lozano va ser el guanyador en llançament de disc i llançament de javelina, mentre que Dídac Vila va quedar en segon lloc en llançament de disc i cinquè en llançament de javelina.

Deixa un comentari