El centre d’emergència residencial ubicat a la Zona Nord podria estar a punt a finals d’any

L’Ajuntament desallotjarà a partir de març els horts il·legals i les barraques del Castell
11 de febrero de 2022
Rubí celebrarà les rues de Carnaval i la Crema de la Sardina, però no farà concurs de comparses
11 de febrero de 2022

El centre d’emergència residencial ubicat a la Zona Nord podria estar a punt a finals d’any

Redacció

El Consell d’Administració de Proursa ha aprovat aquest dimecres els plecs de clàusules per la promoció de dos projectes relacionats amb l’accés a l’habitatge: els pisos de lloguer per a joves del carrer Maria Aurèlia Capmany i l’adequació d’un espai d’acolliment residencial d’emergència al carrer Belchite.

El centre d’emergència es construirà als baixos d’un edifici d’habitatges de Proursa i serà un recurs temporal per a persones en risc imminent de pèrdua d’habitatge. La instal·lació, ubicada a la Zona Nord, disposarà de set habitacions per a famílies. El projecte té un cost de 540.000 euros i un termini d’execució de sis mesos, per la qual cosa el consistori preveu que estigui habilitat a finals d’aquest any.

Pel que fa als habitatges per a joves, tindran una superfície de 43 m2 i un estarà totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Tots disposaran d’una plaça d’aparcament i tindran una qualificació energètica A. El cost de la promoció d’habitatges és de 958.000 euros i està previst que les obres acabin l’estiu del 2023. Les persones joves que vulguin optar a un dels pisos, ubicats a La Serreta, podran presentar les sol·licituds d’aquí a uns mesos a l’Oficina Local d’Habitatge. 

Aquesta promoció d’habitatges és la primera que fa l’Ajuntament de Rubí des del 2009.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES