El Centre d’Estudis Rubinencs estrena canal de Youtube

aida canals
La psicològa Aida Canals presenta el llibre ‘Crea tu propia vida’ a L’Ombra
9 de abril de 2021
plaça catalunya anys 60 gmcr
El Rubí d’abans: La plaça del Jardí, dels Peixos, de la Càmara, del Sortidor, del Casino…
9 de abril de 2021

El Centre d’Estudis Rubinencs estrena canal de Youtube

El Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí-Centre d’Estudis Rubinencs (GCMR-CER) ha estrenat nou canal de YouTube, on l’entitat penjarà amb regularitat diferents vídeos d’interès cultural de temàtica diversa com ara xerrades, reportatges o entrevistes.

L’enllaç del canal és https://www.youtube.com/channel/UCXTHejkzWAgN721CptOb1KA. En aquests moments, l’entitat ja ha publicat set audiovisuals entre els quals hi ha una ruta guiada pel Rubí Industrial i un reportatge sobre Cal Patilles, una vinya tradicional de Rubí.

Altres vídeos són la presentació de l’últim butlletí publicat pel GCMR-CER, un reportatge sobre Les Fonts, quan aquest barri era un indret per a turistes o la conferència de Ramon Lascorz sobre el centenari de l’estació de Les Fonts coincidint amb l’efemèride. També es pot visualitzar la conferència de l’enginyer rubinenc Jaume Ribot sobre els trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de la línia del Vallès, una xerrada virtual que va tenir lloc a l’Auditori Vallhonrat.