La psicològa Aida Canals presenta el llibre ‘Crea tu propia vida’ a L’Ombra

vicenç villatoro
Vicenç Villatoro visita Rubí per presentar la seva última novel·la ‘La casa dels avis’
9 de abril de 2021
audiovisual vinya
El Centre d’Estudis Rubinencs estrena canal de Youtube
9 de abril de 2021

La psicològa Aida Canals presenta el llibre ‘Crea tu propia vida’ a L’Ombra

aida canals

La psicòloga santcugatenca, però resident a Rubí, Aida Canals debuta en l’univers literari amb Crea tu propia vida, obra editada per Letrame Grupo Editorial. La presentació del llibre tindrà lloc aquest divendres 9 d’abril a les 19:00 hores a la Llibreria L’Ombra, amb aforament limitat a causa de les restriccions per la covid-19.

Crea tu propia vida recull una filosofia de vida, més concretament, la seva, i com aquesta ajuda a altres persones a viure de manera més conscient el moment present. La inspiració va néixer de les diferents sessions amb pacients i amics que la convidaven a compartir aquelles estratègies i eines que aplicava a la consulta per a què arribessin a més persones, i va pensar que seria una bona opció aconseguir un projecte personal d’aquesta magnitud.

Aida Canals és psicòloga amb orientació cognitiva conductual, Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Ha ocupat gran part de la seva trajectòria professional a l’acompanyament del procés personal dels seus pacients, adaptant el ventall d’eines i coneixements dels quals es disposa en cada cas concret i facilitant a aquests la consecució dels seus objectius en diferents centres i a la seva pròpia consulta. Actualment, desenvolupa la seva activitat com a psicòloga general sanitària.