El CRAC acull un concert de joves salvadorenyes en situació vulnerable

alta tensió
Una empresa projecta una línia d’alta tensió entre Maials i Rubí per transportar energia renovable
4 de mayo de 2021
policia local
La Policia Local desallotja una festa amb més d’una quarantena de persones
4 de mayo de 2021

El CRAC acull un concert de joves salvadorenyes en situació vulnerable

L’Associació Socioeducativa 1punt5 i Mujeres Salvadoreñas de Barcelona, en col·laboració amb el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), porten a Rubí un concert d’Ensamble LiberArte, un grup format per joves salvadorenyes en situació vulnerable.

Es tracta d’un grup musical que és una iniciativa d’acompanyament integral a joves privades de llibertat o que es troben en situació d’alta vulnerabilitat després d’un internament carcerari al Salvador. Les joves participen en un grup de corda amb altres noies de la seva situació i a través de la música emprenen un projecte d’integració i de vida allunyat de les violències.

Ensamble LiberArte està fent una gira per Catalunya i el País Basc, actuant per primera vegada fora del seu país, i a més de Rubí també actuarà a Barcelona, Castelldefels, Igualada i Mataró, entre altres.

A banda de l’actuació musical, que a Rubí tindrà lloc al CRAC el 7 de maig a les 19 h, també es donarà a conèixer el llibre Las Guapas, que recull de forma anònima el relat de quatre històries de joves vinculades a aquest projecte.