El mag rubinenc Selvin representa Espanya en el jurat del Festival Internacional de San Marino

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisi de les administracions
28 de abril de 2022
horts
Troben un home mort en una de les barraques del Castell
29 de abril de 2022

El mag rubinenc Selvin representa Espanya en el jurat del Festival Internacional de San Marino

Redacció

El conegut mag rubinenc Selvin ha estat un dels membres del jurat del XXIII Festival Internacional de Màgia de San Marino, un dels més importants d’Europa, que ha tingut lloc del 22 al 24 d’abril a la República de San Marino. El jurat del concurs ha estat format per mags professionals de diversos països, entre ells el rubinenc en representació d’Espanya. El mag local, a més, ha coordinat per aquesta gran cita internacional la contractació de mags per la seva llarga experiència en organitzar espectacles de màgia, tal com segueix fent arreu de Catalunya. 

Cal destacar que la màgia espanyola ha estat la gran triomfadora del concurs amb el gran premi pel mag basc Peio Rivas, i el premi de màgia jove per la catalana Maga Game. A més, a la gala internacional, el gran triomfador ha estat el mag Edgar de Catalunya, destacat a tota la premsa de San Marino. 

Finalment, ressaltar també el gran èxit que ha tingut entre els participants al festival el llibre de Selvin ‘De ilusión también se vive’, recentment publicat pel mag.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES