El mag Selvin presenta les millors anècdotes de 50 anys de professió al llibre ‘De ilusión también se vive’

camp de golf. cabús
La plataforma Reconvertim el Camp de Golf vol que el 60% del terreny sigui d’ús forestal
22 de abril de 2021
jutjats
El jutjat de Rubí és el que emet més sentències condemnatòries per violència masclista de la comarca
22 de abril de 2021

El mag Selvin presenta les millors anècdotes de 50 anys de professió al llibre ‘De ilusión también se vive’

‘De ilusión también se vive’ és el títol del primer llibre autoeditat d’Andreu Llorens, conegut com a Mag Selvin. L’il·lusionista més veterà de Catalunya, resident a Rubí des de fa 32 anys, ha presentat aquest dimecres al Racó del Llibre una obra plena d’anècdotes molt divertides i experiències viscudes durant la seva vida artística.

Cada capítol del llibre està dedicat als diferents àmbits on ha actuat durant la seva trajectòria de 50 anys com a mag i ventríloc professional: televisió, ràdio, teatre, cabaret, festivals de màgia, convencions d’empresa, festes privades, etc. El Mag Selvin va col·laborar durant anys al programa de ràdio ‘Protagonistas’ amb Luis del Olmo; a programes de televisió amb el Màgic Andreu, Juan Tamariz o el Mag Lari i ha estat assessor d’El Mago Pop a la sèrie de Discovery Max. El pròleg del llibre ha estat escrit pel popular Mag Lari.

Segons el mag rubinenc, el text connecta molt bé amb totes les generacions, tant joves com adults i del qual gaudiran molt els aficionats a la màgia. “Hi ha lectors que s’han enganxat molt al llibre i l’han llegit en dos dies, em diuen que els sembla que em tenen allà al costat explicant les meves històries. Està fet perquè els lectors s’ho passin molt bé” – explica Andreu Llorens.

L’obra també descobreix a les noves generacions de mags activitats que actualment han desaparegut del panorama escènic, com els cabarets, on treballava a gires molt llargues arreu d’Espanya amb actuacions diàries i que Selvin considera “un món curiós i interessant de conèixer”. L’autor no descarta escriure un segon llibre en un futur per incloure moltes més històries i anècdotes que s’han quedat fora del llibre.

Durant la presentació, el mag Selvin ha comptat amb la participació del mag Stigman, representant de les noves generacions de mags amb qui ha col·laborat professionalment i un dels seus principals admiradors. Els dos mags han combinat la presentació del llibre amb diversos trucs de màgia en directe, animant a participar el públic assistent.