La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisi de les administracions

toni garcia
Toni García tornarà a ser el candidat de Veïns per Rubí, que renova la seva imatge
28 de abril de 2022
mag selvin
El mag rubinenc Selvin representa Espanya en el jurat del Festival Internacional de San Marino
28 de abril de 2022

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisi de les administracions

Redacció

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf ha denunciat a través d’un comunicat la paràlisi de les administracions per tal d’avançar cap a la transformació d’aquest espai, propietat de l’Incasòl, en una zona verda oberta a tota la ciutadania.

A finals de setembre del 2021, la Generalitat va anunciar que aquest espai que durant molts anys ha acollit un camp de golf, ara mateix abandonat, es convertiria de forma parcial en un gran parc.

Mig any després, l’entitat impulsora d’aquest canvi urbanístic, considera que el projecte està encallat per qüestions partidistes: “Creiem que els interessos partidistes, especialment entre Junts per Catalunya i ERC, estan afectant el desenvolupament del projecte” i demanen a les administracions que aparquin aquestes qüestions i “se centrin a tirar endavant el projecte”.

L’entitat demana que se’ls faci arribar l’estudi ambiental que avala la proposta impulsada pel vicepresident del govern català, Jordi Puigneró, tot i que sospiten que encara no està redactada: “Creiem que el document no se’ns ha fet arribar perquè en realitat l’estudi no existeix”.

Conveni amb els ajuntaments

D’altra banda, la plataforma insisteix en la necessitat que es redacti un conveni entre l’Incasòl i els ajuntaments per garantir de forma temporal l’accés i ús de l’espai. Teòricament aquest document havia d’estar enllestit a finals del 2021, però encara no s’ha presentat cap esborrany, segons apunta l’entitat.

Finalment, demanen una reunió entre els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, l’Incasòl i la plataforma per desencallar el tema.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES