El Mercat ofereix enviaments de productes a casa de forma gratuïta durant el juliol

Bea Ortiz és escollida dins del millor equip del Mundial
5 de julio de 2022
mossos
Rubí registra prop d’un miler de fets delictius durant el primer trimestre de l’any
6 de julio de 2022

El Mercat ofereix enviaments de productes a casa de forma gratuïta durant el juliol

Redacció

Durant tot el mes de juliol, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa sigui superior a 20 euros. 

La clientela del Mercat pot comprar presencialment a qualsevol de les parades de l’equipament comercial i contractar l’enviament a domicili a través del servei de Distribució d’Última Milla de Font del Ferro, que també distribueix les comandes de la botiga en línia. 

A través de www.mercatderubi.cat s’ofereixen productes d’una dotzena de parades del Mercat Municipal i les flors i plantes de Font del Ferro. L’experiència de compra a través de la la nova botiga en línia és molt senzilla: la persona compradora tria els productes que vol de les parades que formen part de la proposta i fa un únic pagament de tota la cistella de compra. La comanda arriba a casa en 24 hores o quan la clientela ho demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat. A través d’un punt Click & Collect, la clientela que hagi comprat en línia pot recollir de manera ràpida i pràctica la seva compra aparcant a dues places reservades per a compradors d’Internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES