El musical ‘Bruna’ enceta diumenge la nova temporada de La Sala

Núria Julià: “A Rubí feia falta un llibre d’històries de la ciutat per la canalla”
27 de enero de 2022
Rubí vol reduir el 50% de les seves emissions fomentant l’autoconsum i l’eficiència energètica
27 de enero de 2022

El musical ‘Bruna’ enceta diumenge la nova temporada de La Sala

El Teatre Municipal La Sala donarà el tret de sortida a la nova temporada el proper diumenge 30 de gener amb el musical familiar Bruna, de la companyia WeColorMusic. L’obra, escrita i dirigida per Mateu Peramiquel i Mar Puig, compta en el paper protagonista amb la jove actriu rubinenca Mariona Lleonart.

El musical s’ha representat amb gran èxit a Barcelona i ha realitzat una extensa gira per Catalunya, País Valencià i les Illes Balears. L’espectacle arriba a Rubí avalat per importants reconeixements, com el recent premi Teatre Barcelona 2021 al millor espectacle familiar, entre altres.

La Bruna (Mariona Lleonart) és una nena que ha de fer un treball de l’escola sobre la seva àvia, però aquesta no és una tasca fàcil, ja que la dona, amb un cert grau de demència, no la pot ajudar gaire. Mentrestant, la seva mare ha de trobar temps per gestionar la vida de la Bruna i de l’àvia i l’empresa on treballa.

L’obra va néixer amb l’objectiu de donar veu als infants amb una història que posa l’èmfasi en la visió dels petits sobre el món adult. Aquesta mirada, i la intenció dels autors de retre homenatge als seus avis i àvies, fan d’aquest musical un espectacle familiar ple d’emocions.

Mar Puig, coautora de l’obra, ha agraït la possibilitat de representar-la a Rubí: “Nosaltres som d’aquí a prop, d’Ullastrell, i sempre havíem dit que volíem venir al Teatre Municipal La Sala perquè és un equipament meravellós”.

Per a la Mariona Lleonart, que fa tres anys que interpreta el personatge de la Bruna, l’experiència “ha significat molt, per les taules que m’ha donat a l’escenari i pel fet que comptessin amb mi per fer aquest paper. Amb tota la companyia hem fet una gran família i n’estic molt contenta”.

Una programació de qualitat i diversa

La nova programació de La Sala per a aquest semestre aposta un cop més per la diversitat de gèneres i de públics amb l’objectiu de fer arribar la cultura a tothom, segons ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez. Entre la quinzena d’espectacles que formen part de la nova programació del teatre municipal, destaquen títols com ‘El pes d’un cos’ (5 de febrer, que s’estrenarà a Rubí, farà gira per Catalunya i després farà dues estades al Teatre Nacional de Catalunya i al Centro Dramático Nacional de Madrid.

Un altre punt d’interès de la temporada és l’oferta d’espectacles familiars organitzats amb la col·laboració de La Xarxa, que portarà propostes molt especials com el celebrat muntatge ‘El monstre dels colors’ (13 de febrer).

Tampoc faltaran a la programació grans noms del teatre català: Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Jordi Banacolocha i Margarida Minguillón coincidiran a ‘Final de partida’ (4 de març), les actrius de T de Teatre tornaran a La Sala amb ‘Canción para volver a casa’ (22 d’abril), i Joan Pera representarà el seu nou ‘Master xof’ (1 de maig).

També hi seran els ballarins de Brodas Bros amb el seu darrer espectacle: Doji (22 de maig), mentre que el músic rubinenc Isaak Aguilà actuarà el 12 de març.

Les entrades per a la present programació ja es poden adquirir en línia o a la taquilla del teatre.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES