La plataforma Reconvertim el camp de golf demanarà al Ple poder participar en el conveni de gestió del futur espai natural

Trobada del consistori amb Correus per intentar millorar el servei postal a les urbanitzacions
12 de julio de 2022
Vuit persones en atur s’incorporen a l’administració a través dels Plans Locals d’Ocupació
13 de julio de 2022

La plataforma Reconvertim el camp de golf demanarà al Ple poder participar en el conveni de gestió del futur espai natural

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf de Can Sant Joan ha anunciat que la setmana vinent assistirà als plens dels Ajuntaments de Sant Cugat, que tindrà lloc dilluns 18, i de Rubí, que se celebrarà dijous 21.


El col·lectiu explica que des que es va fer públic al juny que hi havia un esborrany de conveni entre l’Incasòl i els dos consistoris per dur a terme les actuacions necessàries per a la renaturalització dels terrenys, cap dels ajuntaments ha respost la seva petició de fixar una trobada per poder revisar conjuntament el conveni, malgrat que han enviat dos correus sol·licitant-la.


Amb l’assistència al Ple, la Plataforma espera poder tenir una resposta directament de les alcaldies. En aquest sentit, el col·lectiu demanda el compromís de l’equip de govern de fer-los partícips de la revisió de l’actual esborrany i concretar una data per a una reunió durant el mes de juliol i poder treballar conjuntament el conveni. A més, reclamen el compromís que la comunicació serà més fluida del què ha estat fins ara amb la plataforma.

Imatge del camp de golf, actualment abandonat. / Arxiu