El pati de l’escola Pau Casals acull dissabte el 23è Aplec Sardanista

rierada
Aquest dissabte, acte institucional en record a les víctimes de la rierada del 25 de setembre
24 de septiembre de 2021
espectacle roulettes
La 2a Mostra de titelles de petit format arriba aquest dissabte a l’Ateneu
24 de septiembre de 2021

El pati de l’escola Pau Casals acull dissabte el 23è Aplec Sardanista

Tot està a punt, si el temps inestable d’aquests dies ho permet, per al 23è Aplec Sardanista de Rubí, organitzat per l’Aplec de Rubí. La gran cita sardanista de la ciutat tindrà lloc aquest dissabte 25 de setembre a partir de les 17.30 h al pati de l’escola Pau Casals.


La novetat principal d’aquest Aplec és que, per primera vegada des de l’inici de la pandèmia, hi haurà la possibilitat de ballar al son de les sardanes, sempre que la rotllana sigui un grup bombolla. Això sí, l’aforament continua limitat i és necessari inscriure’s per poder assistir.


L’Aplec comptarà amb la participació de tres cobles: la Jovenívola de Sabadell, la Ciutat de Girona i la Principal del Llobregat, que interpretaran els diferents temes de cadascuna de les tres parts de l’audició, excepte dues peces que aniran a càrrec de dues cobles de forma conjunta.

El programa de l’Aplec estarà format per una selecció de vint-i-cinc sardanes, variades i algunes amb diferents lluïments. Entre aquestes, hi haurà algunes dedicades a la nostra ciutat com L’encís de Rubí’ de Sigfrid Galvany i Abril, ‘L’Aplec de Rubí’ de Miquel Tudela i Benavent, o ‘Aires de Rubí’ de Jaume Bonaterra i Dabau.


Per fer la inscripció prèvia, es pot enviar un correu electrònic a comissioaplecrubi@gmail.com, enviar un Whatsapp o trucar als telèfons 655 229 404 o 686 758 957, indicant noms i cognoms, telèfon, correu electrònic i població.

Cal fer esment també si l’assistència és com a públic assegut o com a ballador formant bombolla. En cas d’assistir en grup, les inscripcions poden ser en conjunt, indicant les dades de tots els participants.

Per primera vegada des de l’inici de la pandèmia de coronavirus, es podrà tornar a ballar sardanes, sempre que les rotllanes sigui un grup bombolla. / Arxiu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *