La 2a Mostra de titelles de petit format arriba aquest dissabte a l’Ateneu

aplec sardanista
El pati de l’escola Pau Casals acull dissabte el 23è Aplec Sardanista
24 de septiembre de 2021
Les Torres plaça Constitució
Aposta per fomentar la inclusió social a Les Torres a través de l’esport i la formació
24 de septiembre de 2021

La 2a Mostra de titelles de petit format arriba aquest dissabte a l’Ateneu

L’espectacle ‘Roulettes’, de la companyia barcelonina eLe, forma part de la programació d’aquesta segona mostra de titelles. / Cedida

L’Ateneu acollirà aquest dissabte 25 de setembre la 2a Mostra de titelles de petit format, amb dos espectacles familiars dirigits al públic més petit. La primera proposta serà el muntatge ‘Xino-Xano’, de la companyia Fes-t’ho com vulguis, del qual se n’han programat dues sessions, a les 11 i a les 12.30 h.


‘Xino-Xano’ explica la història de la Tuinga, una girafa molt dormilega i somiadora. Somia amb tot el que vol descobrir, els mars que vol navegar, el estels que vol tocar… Una matinada es despera i es posa a caminar xino-xano, i descobreix que caminar és una manera molt maca de començar a descobrir el món.


La segona proposta de la Mostra de Titelles és l’espectacle ‘Roulettes’, de la companyia eLe, que es podrà veure a les 17 i a les 18.30 h. A ‘Roulettes’, Ramiro Ramírez, un avi de rutinas inamovibles, surt a passejar cada tarda des de fa cinc anys. Tot i les seves dificultats per caminar, la seva tossudes el fa baixar a la plaça i seure al seu banc favorit, el de l’esquerra. Però un dia, es troba que el seu banc està ocupat.


Totes les funcions són gratuïtes, però requereixen d’inscripció prèvia a través del web de l’Ajuntament.