‘El último tren al Rock and Roll’, de la productora rubinenca La Lombarda Films, seleccionada per al Festival Internacional de Sitges

CAp Sant Genís
El CAP Sant Genís serà fins divendres un punt de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia
9 de agosto de 2021
oficina treball rubí
El nombre d’aturats a la ciutat baixa per sota dels 5.000 desocupats per primera vegada des de l’inici de la pandèmia
12 de agosto de 2021

‘El último tren al Rock and Roll’, de la productora rubinenca La Lombarda Films, seleccionada per al Festival Internacional de Sitges

Lombarda films

‘El último tren al Rock and Roll’, primer llargmetratge de la Lombarda Films, productora amb segell rubinenc, es podrà veure a l’octubre dins de la programació del 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges.

El film ha estat seleccionat en l’apartat Brigadoon del festival, juntament amb altres llargmetratges, documentals i curtmetratges de producció independent i amb temàtiques fantàstiques i de terror. Tots ells han estat rodats entre 2020 i 2021.

El Brigadoon tornarà a tenir un format híbrid, així que a part de projectar-se la pel·lícula, en data encara per confirmar, també es podrà veure en línia.

‘L’últim tren al Rock and roll’ es va gravar durant l’any 2020. Amb un pressupost ajustat i una ètica DIY, La Lombarda Films ha aconseguit crear un film que mescla diferents gèneres en una trama perfectament lligada i plena de sorpreses que no deixa indiferent a ningú. A més, algunes de les localitzacions de la pel·lícula són de Rubí, com ara la Masia de Can Ramoneda o l’ermita de Sant Muç.

Per al rodatge s’ha comptat amb un elenc d’actors i actrius de gran qualitat, on destaca Bruno Martín, de la productora A Man From Murcia, el membre de La Fura dels Baus Ivan Altimira o l’artista multidisciplinari Mbaka. La història posa fi a «The Last Call», una web sèrie que consta de tres temporades i que està disponible en Youtube.

La preestrena de ‘L’últim tren al Rock and roll’ va tenir lloc a Mitjans de juliol a La Sala i va ser tot un èxit amb més de 400 persones que van gaudir dels dos passis programats. El film va entusiasmar el públic assistent.

El film de la productora ha estat seleccionat per al Festival de Sitges. / Cedida