Els cantautors Sergi Estella i Roger Margarit oferiran un concert al Casal Popular

manifestació català
Una seixantena de persones es manifesten per defensar el català
21 de abril de 2022
Els Geganters de Rubí arrenquen la temporada amb una sortida a Olesa de Bonesvalls
21 de abril de 2022

Els cantautors Sergi Estella i Roger Margarit oferiran un concert al Casal Popular

Redacció

Els cantautors rubinencs Sergi Estella i Roger Margarit oferiran el pròxim dissabte 30 d’abril una actuació al Casal Popular, un concert que s’emmarca en els actes del centenari del Casal.

Estella és el one man band (home orquestra) de Rubí, que toca la bateria amb els peus mentre rasca instruments fets per ell mateix, com ara una escombra elèctrica o una guitarra que raja vi. La seva música beu d’estils com els blues i el folk, riffs estripats i ritmes pantanosos interpretats amb instruments casolans, aconseguint un llenguatge autèntic i únic.

Després de la gran rebuda del seu primer treball ‘Ho superes i et fots’ (2017), un disc impregnat d’un humor àcid i a vegades absurd, actualment Sergi Estella està presentant el seu segon àlbum ‘Blood Like Wine’ (2021), deu cançons també a les acaballes del blues i el folk, aquest cop sí, en anglès.

Per la seva banda, Roger Margarit presenta el seu últim disc ‘Blau’. Es tracta d’un àlbum conceptual sorprenent i ple de contrastos, amb sonoritats pop però amb referències a la psicodèlia i al rock progressiu dels 70.

Les lletres, poètiques i melancòliques, volen mostrar l’univers interior del compositor i, al mateix temps, crear imatges i espais que permeten als oients fer volar la imaginació i ser partícips d’un veritable viatge emocional.

El concert tindrà lloc a les 20 h i les entrades, que tenen un preu de 8 euros, ja es poden adquirir al web del Casal Popular.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES