Els hospitals de Terrassa flexibilitzen l’accés als familiars dels pacients ingressats

L’Espai Cultural Francesc Alujas acull una exposició sobre Francesc Layret
14 de febrero de 2022
Els gegantons del Club Amics de Rubí estrenen vestuari a les Festes de Santa Eulàlia
14 de febrero de 2022

Els hospitals de Terrassa flexibilitzen l’accés als familiars dels pacients ingressats

Redacció

L’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i l’Hospital del Consorci Sanitari de Terrassa han flexibilitzat l’accés al centre sanitari perquè els familiars de les persones ingressades puguin fer visites. 

En el cas de l’Hospital Mútua, cada pacient pot designar una persona per fer les visites durant l’estada hospitalària i únicament es podrà realitzar una visita al dia i durant l’horari establert. L’horari de les visites és a plantes generals de 13 h a 14 h o de 18 h a 19 h. A la planta de salut mental, les visites són de 18 h a 19 h i de 16 h a 17 h, i a l’UCI de 13.30 h a 14.30 h o de 20 h a 21 h.

En el cas dels infants ingressats, aquests poden estar acompanyats les 24 hores i els tutors o pares es poden intercanviar. A la Sala de Parts es permet un únic acompanyant i al Servei d’Urgències la visita és de 12 h a 16 h en pacients de nivell 2 o pendents d’ingrés.

En la resta de casos, les visiten continuen estant restringides i l’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacient al familiar referent. 

A l’Hospital del Consorci Sanitari de Terrassa, les visites es podran fer de 12 h a 16 h durant tres dies per setmana, però la persona haurà de ser la mateixa persona tota la setmana. Pel que fa als pacients ingressats a la planta covid, es permet un acompanyant durant una hora i mitja un dia a la setmana.

En el cas de l’hospitalització materno-infantil, es permet un acompanyant durant tot l’ingrés. En cures pal·liatives i casos de final de vida, l’equip assistencial és l’encarregat de donar les indicacions. A l’UCI, tant si és covid com si no, es pot tenir un acompanyant de dilluns a divendres de 12.30 h a 14.30 h.

A Urgències, es permet tenir un acompanyant en els nivells I, II i II, a excepció de la zona covid, on només pot entrar un acompanyant en casos excepcionals.

Pel que fa a l’Hospital de Sant Llàtzer, gestionat pel CST, es permeten les visites tres dies per setmana durant una hora i mitja i es recomana que sempre sigui la mateixa persona.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES