Els rubincencs participen de forma activa en la recuperada Fira de Sant Galderic

L’Ajuntament presenta un pla per promoure els desplaçaments en bicicleta i patinet a la ciutat
21 de octubre de 2021
oac
Reobre l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Les Torres
22 de octubre de 2021

Els rubincencs participen de forma activa en la recuperada Fira de Sant Galderic

La Fira es va traslladar del carrers del nucli antic fins a la plaça de l’Antiga Estació en format reduït. / J. A. Montoya

La recuperada Fira de Sant Galderic, que es va celebrar el dissabte al voltant de l’Antiga Estació, va ser tot un èxit. Lupe Soriano, de l’Associació Sant Galderic, ha explicat que l’ambient de la fira va ser “fantàstic, hi va haver molt de públic i tot va anar perfecte”.

La fira, dedicada a la pagesia i l’art, arribava a la 26a edició amb un format reduït per culpa de les restriccions per la pandèmia que hi havia quan s’estava organitzant. Així, a l’Antiga Estació i en un tram de l’avinguda Barcelona es van ubicar parades d’art i artesania i la 17a Fira Retro Clàssic, a més de la 3a Trobada d’Il·lustradors i Il·lustradores: “Les parades d’art i artesania tenien molt nivell, ens va agradar molt la fira d’il·lustradors i també estem molt contents de la fira de vehicles antics”, explica Soriano.

A banda de les fires, també es van organitzar activitats paral·leles, com la jornada de portes obertes del Museu Vallhonrat i dues rutes que van tenir molt èxit: la ruta relacionada amb el festival fotogràfic La Nuu i la ruta del festival Full Colors.

Per últim, també van participar en la Fira de Sant Galderic l’entitat Les Anades d’Olla de Rubí, amb el Bòjum, i els Gegants de Rubí.

En el marc de la Fira de Sant Galderic, la Biblioteca ha acollit durant les darreres setmanes diverses exposicions a la Biblioteca, relacionades amb els grafits, el còmic i els tatuatges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *