Torna la Fira de Sant Galderic aquest dissabte, tot i que encara marcada per la pandèmia

Claudia Aguado es proclama subcampiona del Món de patinatge júnior
14 de octubre de 2021
alta tensió can fatjó
L’Ajuntament proposa ara soterrar la línia elèctrica de Can Fatjó en comptes de desviar-la
14 de octubre de 2021

Torna la Fira de Sant Galderic aquest dissabte, tot i que encara marcada per la pandèmia

La Fira es trasllada del carrers del nucli antic fins a la plaça de l’Antiga Estació en format reduït. / Arxiu

Aquest dissabte 16 d’octubre, tornarà la Fira de Sant Galderic, tot i que ho farà encara “d’una manera testimonial” a causa de les restriccions per la pandèmia. Així ho explica l’Associació Sant Galderic, entitat organitzadora de la Fira, que enguany arriba a la 26a edició i està dedicada a la pagesia i l’art.

Segons l’organització, enguany amb una fira amb restriccions es vol “mantenir l’esperit” de Sant Galderic, però la intenció és que l’any vinent es pugui realitzar com s’ha fet sempre.

La plaça de l’Antiga Estació acollirà de 10 h a 20 h el mercat d’art i artesania, la 17a Fira Retro Clàssic, organitzada pels Amics dels Automòbils Antics de Rubí, i la 3a Trobada d’Il·lustradores i il·lustradors.

Durant el mateix horari, a l’avinguda de Barcelona, en el tram comprès entre els carrers General Prim i Josep Serra, tindrà lloc la primera Mostra d’Art al Carrer.

A més, el Museu Etnogràfic Vallhonrat oferirà una jornada de portes obertes amb visites guiades i entrada gratuïta a partir de les 11 h.

També hi ha altres activitats paral·leles que coincidiran, com ara la Ruta dels Grafits, que passarà per la plaça de l’Antiga Estació a les 12 h i a les 18 h, i la visita guiada per les obres exposades al carrer del festival La Nuu, a les 11.30 h a l’Antiga Estació de FGC.

El cartell d’enguany de la Fira és obra de la fotògrafa Ingrid Llorens i la dissenyadora Rosa Roselló i ret homenatge a una de les últimes vinyes de la ciutat, la d’Òscar Puig, i al passat vinícola de Rubí.

D’altra banda, com a activitats prèvies a la fira, la Biblioteca ha acollit durant les últimes tres setmanes tres exposicions i tres xerrades dedicades cadascuna d’elles al còmic, als grafits i als tatuatges.

Deja una respuesta