Els usuaris de les zones d’esbarjo per a gossos demanen més fonts i més neteja

La rubinenca Mireia Pons es penja el bronze a l’Europeu d’Skyrunning
24 de noviembre de 2021
Acció, reacció, prevenció
25 de noviembre de 2021

Els usuaris de les zones d’esbarjo per a gossos demanen més fonts i més neteja

L’Ajuntament ha fet públics els resultats de la fase participativa del Pla de benestar animal i tinença responsable, que va tenir lloc entre el juliol i el setembre. El que més destaca dels resultats és que el 45% dels participants ha demanat més fonts en les zones d’esbarjo per a gossos i que es millori la neteja i el manteniment (36%). Alguns també han demanat més bancs (21%), més arbres i vegetació (18%) i millores en la il·luminació (16%). 

Pel que fa a la valoració de les actuals zones d’esbarjo per a gossos, el 80% dels enquestats les fan servir diàriament i el que millor valoren és la ubicació (8,4), l’ambient (8,1), el tancament perimetral (7,6) i les papereres (6,1). La meitat dels enquestats considera que hi ha suficients zones d’esbarjo d’aquest tipus a la ciutat. 

Pel regidor de Benestar Animal, Andrés Medrano, el resultat de la consulta és prou positiu i ha avançat que s’estan pensant fórmules per instal·lar fonts: “Estudiem la possibilitat que fonts existents prop de les zones d’esbarjo per a gossos puguin tenir un ús compartit, amb un segon sortidor apte per a gossos”. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES