La rubinenca Mireia Pons es penja el bronze a l’Europeu d’Skyrunning

La Serreta impulsa una aliança d’aprenentatge amb l’escola de disseny EINA
24 de noviembre de 2021
Els usuaris de les zones d’esbarjo per a gossos demanen més fonts i més neteja
24 de noviembre de 2021

La rubinenca Mireia Pons es penja el bronze a l’Europeu d’Skyrunning

L’esportista rubinenca Mireia Pons Torres ha aconseguit la medalla de bronze de la disciplina sky en el campionat d’Europa d’Skyrunning, disputat del 19 al 20 de novembre a Portugal.

En aquesta disciplina, una prova de 35 km amb 3.500 metres de desnivell, l’andalusa Patricia Pineda es va proclamar campiona d’Europa (4h37’46’’), mentre que la italiana Fabiola Conti (4h56’55’’) va ser plata. Mireia Pons va completar el podi, amb la medalla de bronze (4h57’55’’).

Mireia Pons, a la dreta, amb Patricia Pineda, medalla d’or, i Fabiola Conti, plata.

La rubinenca, que ha destacat per una lloable acció de joc net durant la competició, es va perdre en un dels encreuaments de la carrera perquè no va veure la senyalització. Va haver de fer marxa enrere per retrobar el camí correcte i va observar que la italiana i un altre corredor tenien els mateixos problemes. Pons els va avisar i va deixar passar Conti en entendre que anava abans que ella. Finalment, la italiana va travessar la meta només 30 segons abans que la rubinenca.

El campionat ha estat tot un èxit per la selecció espanyola que ha revalidat el títol de campiona d’Europa després d’aconseguir 7 de les 15 medalles en joc.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES