En venda les antigues piscines Castellnou per 300.000 euros

L’Aula d’Extensió Universitària inaugura el curs amb un concert de Gemma Humet a La Sala
7 de octubre de 2021
Es creen quatre comissions per definir el Pla local de Salut
8 de octubre de 2021

En venda les antigues piscines Castellnou per 300.000 euros

Les piscines de Castellnou fa dècades que estan abandonades. / Arxiu

Les instal·lacions de les antigues piscines de Castellnou, tancades des de finals dels anys 80, tornen a estar a la venda. El propietari d’aquests terrenys, on habitualment es roden videoclips o anuncis promocionals com el que va estrenar Coldplay la setmana passada, fa anys que espera el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que ha de canviar la qualificació dels terrenys, però ja s’ha cansat d’esperar. “El POUM encara no està ni en estudi i ja fa 20 anys que la situació és la mateixa”, explica Manuel Losada, propietari dels terrenys.

La qualificació del sòl actual determina que els terrenys són d’ús d’equipament esportiu, una qualificació que Losada explica que “no té rendibilitat” i que per aquest motiu el preu de venda és de 300.000 euros. Durant els darrers anys, Losada ha mantingut diverses reunions amb l’Ajuntament per tal de requalificar aquests terrenys amb l’objectiu que siguin d’ús d’equipaments i així poder donar-li una sortida tant pel seu benefici com per la millora de l’entorn a Castellnou, però sense èxit, assenyala.

Manuel Losada, que va comprar els terrenys en una subhasta que va fer l’Ajuntament després de la fallida de l’empresa que gestionava les piscines, ha explicat que, amb la venda, perdrà diners, però que està tip de la situació.

L’Ajuntament, per la seva banda, no ha volgut fer comentaris sobre el futur de la parcel·la i fa referència al POUM com l’instrument que determinarà els usos dels terrenys.

Pel que fa al POUM mateix, ha explicat que ja s’ha licitat la redacció del seu contracte i que durant aquest mes es valoraran els projectes.

.

Aquí podeu veure l’espectecular videoclip que fa uns mesos va rodar Coldplay en aquest espai abandonat.