L’Aula d’Extensió Universitària inaugura el curs amb un concert de Gemma Humet a La Sala

pah
Acampada de la PAH davant del consistori per protestar contra els desnonaments
7 de octubre de 2021
piscines castellnou
En venda les antigues piscines Castellnou per 300.000 euros
8 de octubre de 2021

L’Aula d’Extensió Universitària inaugura el curs amb un concert de Gemma Humet a La Sala

La cantant i pianista egarenca presentarà el seu nou disc ‘Màtria’ en el concert inaugural del curs. / Cedida

L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) ha organitzat per aquest dissabte 9 d’octubre a les 20 h al teatre municipal La Sala l’acte inaugural del nou curs 2021-2022. Es tracta d’un concert de la cantant i pianista Gemma Humet, que presentarà el seu nou disc ‘Màtria’.

Considerada com una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual, Humet celebra deu anys de carrera amb ‘Màtria’, un tercer àlbum que parla de l’empoderament femení, la poesia i la sinceritat. Consta de deu cançons pensades en clau feminista i aposta per un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la cantant egarenca.
Les entrades tenen un preu de 5 € per als socis de l’entitat i cada soci podrà adquirir-ne dues. Per al públic en general, les entrades tenen un preu de 10 €, 7,5 amb descompte. Les reserves d’entrades es poden realitzar tots els dijous i divendres de 17 a 20 h al teatre.

Seminari, tertúlies i visites guiades d’interès

Entre les activitats proposades per l’AEUR per al nou curs hi ha un seminari i diferents tertúlies, xerrades i visites guiades sobre temàtiques diverses. Així, s’ofereix el seminari ‘Què cal saber sobre Egipte’ a càrrec de la doctora en Arqueologia i Història Antiga per la UAB, Irene Cordón, màster en Egiptologia. Les sessions seran els dies 14 d’octubre, 4 de novembre i 16 de desembre.

Entre les xerrades, hi haurà relacionades amb Rubí, ciutat de la dansa (18 d’octubre), sobre la pobresa (20 d’octubre), sobre el banc d’aliments (8 de novembre), sobre salut i les trampes de gènere i pobresa (11 de novembre), o sobre com ha afectat el coronavirus a la gent gran (22 de novembre). També s’han organitzat visites guiades a la Reial Acadèmia de Medicina (21 d’octubre) i a la Via Laietana i la Casa de la Seda (18 de novembre).

A més, els dimarts del mes de novembre s’oferirà un taller de fotografia bàsica a càrrec de Manel Miras, president d’El Grup Fotogràfic ‘El Gra’. Per a més informació sobre la programació, es pot consultar www.aularubi.cat.