Ensurt per l’atropellament d’un home i un infant a la sortida de l’escola Maristes

Diverses iniciatives locals per ajudar els refugiats: recollida de diners i material i una borsa d’acollida
10 de marzo de 2022
La Colla de Geganters de Rubí renova la junta directiva a l’assemblea general
11 de marzo de 2022

Ensurt per l’atropellament d’un home i un infant a la sortida de l’escola Maristes

Marta Cabrera

Un atropellament al voltant de l’escola Maristes, que no va tenir conseqüències greus, ha tornat a posar en alerta la comunitat educativa del col·legi. L’1 de març a la tarda un home gran que havia recollit el seu net a l’escola va ser atropellat al passeig dels Pins quan creuava un pas de vianants. L’home va rebre l’impacte del vehicle i l’infant, que anava de la mà del seu avi, va quedar just a sota del paraxocs.

Tot i l’ensurt, l’incident no va tenir conseqüències greus. L’home gran va ser traslladat amb ambulància a l’hospital Mútua de Terrassa, però afortunadament no tenia cap lesió greu. Pel que fa a l’infant, per sort el vehicle va frenar a temps per evitar l’atropellament, segons han explicat fonts de la família.

A prop del pas de vianants on es va produir l’accident, hi havia diversos vehicles mal estacionats i en doble filera que, segons va relatar la conductora, impedien una correcta visibilitat del pas de vianants.

La presència de cotxes mal estacionats, a sobre de les voreres o en doble filera, és un fet que es repeteix de forma diària al voltant de Maristes, segons explica Javier García, de l’AFA de l’escola: “Reclamem a la gent que no estacioni als passos de vianants ni tampoc a les voreres, perquè llavors la gent no pot passar i ha de baixar a la calçada. I no només afecta les famílies que van a l’escola, sinó també als veïns que han de suportar aquesta realitat”.

La situació no és nova i, de fet fa anys que la comunitat educativa ja va aconseguir posar obstacles al carrer Magallanes i a l’entrada principal de l’escola, on la gent aparcava a la vorera.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES