Canvis en les línies de bus per evitar la sobreocupació dels vehicles que passen pel Duc de Montblanc

Una trentena de voluntaris adeqüen la font de Sant Muç
15 de noviembre de 2021
mercat
El Mercat Municipal, distingit amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris
15 de noviembre de 2021

Canvis en les línies de bus per evitar la sobreocupació dels vehicles que passen pel Duc de Montblanc

L’Ajuntament i l’operador del servei de transport públic urbà, Rubí Bus, han aplicat canvis a dues línies per evitar la sobreocupació de la línia L1. Aquest itinerari, que connecta el Rubí Forma amb l’institut Duc de Montblanc, arriba al seu aforament màxim a les hores punta d’entrada i sortida del centre educatiu.

Concretament, s’han detectat aforaments complets a la L1 a la parada Estació Rubí Forma a la sortida de les 7.44 h i en sentit invers, a la parada Duc de Montblanc cap al Rubí Forma, sobreocupacions a les 14.35 h.

Les mesures aplicades per optimitzar i millorar el servei són la introducció d’un petit desviament a la L7, que realitza l’itinerari Estació Rubí Forma-Sant Muç, amb sortida de la parada Estació Rubí Forma a les 7.45 h. Aquest bus es desvia a la parada Can Fatjó, agafant a l’esquerra d’aquesta avinguda fins a la cruïlla del carrer Platí, situada molt a prop de l’institut Duc de Montblanc. En aquest punt, fa la volta també per l’avinguda de Can Fatjó, recuperant el seu itinerari habitual.

El desviament incrementa el temps de la L7 en uns tres minuts, que es recuperen sense problemes en la pròpia expedició. Amb aquest reforç se soluciona la sobreocupació de la L1 a l’hora d’entrada al Duc de Montblanc i la L7 no perd cap parada tot i els canvis aplicats.

D’altra banda, per descongestionar el servei a l’hora de sortida de l’institut a les 14.30 h, a banda del bus regular de la L1 que arriba a la parada Duc de Montblanc direcció Estació a les 14.35 h, es desvia la L6 des de la parada de Dublín, a 400 m del centre educatiu, cap a les 14.38 h. El bus agafa l’avinguda Can Sucarrats i l’avinguda de Can Fatjó, realitzant la parada Duc de Montblanc direcció Estació Rubí Forma cap a les 14.41 h. En aquest cas, es deixa de realitzar la parada París que, pel seu horari i la proximitat al Rubí Forma, no és utilitzada pels viatgers de la L6.

Inspectors del servei de Rubí Bus estan informant les persones usuàries dels canvis aplicats i han repartit el passatge entre les línies 1, 6 i 7 per evitar sobreocupacions.

[adrotate banner=»8