Francisco Aragón es proclama campió d’Espanya M65 en la distància de la milla

dante fachín
Conferència d’Albano Dante Fachín sobre el model econòmic
26 de maig de 2021
Rubí acull l’estrena del documental ‘Dones en temps de crisi: any 2020’
26 de maig de 2021

Francisco Aragón es proclama campió d’Espanya M65 en la distància de la milla

Francisco Aragon. arxiu

L’atleta rubinenc de la Unió Atlètica Rubí (UAR) ha sumat un nou campionat després de guanyar la medalla d’or en la distància de la milla en el Campionat d’Espanya Màster en la categoria de majors de 65 anys. I ho ha fet, a més, amb rècord, després de completar la distància en 5:18.38.

D’altra banda, l’atleta Juan A. Segarra va participar en el pentatló de llançaments, aconseguint la segona posició en la categoria de majors de 50 anys. La medalla de plata la va aconseguir després de sumar 3.237 punts. Segarra va aconseguir obtenir la millor marca en el llançament de pes i el llançament de javelina, va ser tercer en martell pesat i llançament de disc i va obtenir el cinquè lloc en llançament de martell.

Control a Tarragona

Pel que fa a la resta de competicions, el 22 de maig es va disputar el Control Nàstic de Tarragona, amb doble participació rubinenca. Lucía Velázquez va aconseguir el segon lloc en el llançament de martell Sub-18 (36.90), mentre que Gemma Velázquez va ser setena en la mateixa prova de la categoria Sub-16 (23.27).

L’endemà, 23 de maig, Rubí va acollir el primer control de llançaments on quatre atletes del club van aconseguir bons resultats. Hugo García va ser primer en llançament de disc Sub-20 (41.01). També va ser primer Iván García en la mateixa prova de la categoria Sub-16 (27.06). Lucía Velázquez va quedar cinquena en llançament de martell en la categoria Sub-18 aconseguint la seva millor marca (38.17). Per últim, Gemma Velázquez va quedar en desè lloc en llançament de martell en la categoria Sub-16 (19.89).

Deixa un comentari