Ignasi Muñoz publica la novel·la de ciència-ficció ‘Seremos pasado’

carme llop
La pintora Carme Llop exposa ‘Paisatges silents’ a Sant Feliu de Guíxols
5 de juliol de 2021
Can Solà torrent Localpres
Adeqüen l’entorn del torrentó de Can Solà per espai de passeig
5 de juliol de 2021

Ignasi Muñoz publica la novel·la de ciència-ficció ‘Seremos pasado’

El rubinenc Ignasi Muñoz ha publicat Seremos pasado, la primera part d’una història de ciència-ficció que barreja diferents subgèneres com la distopia, els viatges en el temps, el ciberpunk, la robòtica i el romanticisme. Amb la identitat i la repressió social com a punt de partida, Muñoz ha escrit un llibre on múltiples personatges viatgen al futur i al passat i se centra en la darrera ciutat que queda en peu l’any 2148. La contaminació i les guerres han deixat un panorama desolador i els humans han perdut la capacitat de sentir per culpa d’uns inhibidors instal·lats al seu cervell.

Seremos pasado sortirà a la venda a meitats de mes a les llibreries, però també es pot comprar a través de la prevenda al web www.valhallaediciones.com. En aquest cas, l’autor dedicarà el llibre, que també afegirà un marca pàgines exclusiu i una xapa de regal.

Ignasi Muñoz és diplomat en Direcció i guió cinematogràfic a l’Escola de Cine Bande à Part i és un dels impulsors de l’InFest. També és un dels creadors del grup de teatre Escena 13 i ha rebut el premi Buero de Teatre Jove a la Millor Dramatúrgia Contemporània per l’obra Podría salir bien. Ha escrit un total de 15 obres de teatre, una desena de curtmetratges, diversos relats i quatre novel·les.

Deixa un comentari