La rubinenca Cori Calero presenta ‘Si el cel es tornés vermell’

gent
Rubí manté les bones dades epidemiològiques registrades en les darreres setmanes
31 de març de 2021
zona taronja
Comencen a multar els vehicles aparcats en zona taronja sense el tiquet d’estacionament
1 d'abril de 2021

La rubinenca Cori Calero presenta ‘Si el cel es tornés vermell’

La periodista rubinenca Cori Calero presentarà al Racó del Llibre el títol Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic. Es tracta d’un assaig que pretén conscienciar sobre la realitat del canvi climàtic i la necessitat imperiosa dels humans d’actuar per frenar-lo.

La presentació del llibre, publicat per Viena Edicions, tindrà lloc el 7 d’abril a les 18.30 h amb la presència de l’autora, que estarà acompanyada pel meteoròleg Francesc Mauri.

Aquesta no serà l’única presentació que acollirà la llibreria del carrer Doctor Robert, que ja va escalfant motors de cara a Sant Jordi. El 9 d’abril, es presentarà la nova novel·la de Vicenç Villatoro, La casa dels avis, a càrrec del llibreter Enric Pallarès. Serà a les 19.30 h a la Carpa del Racó del Llibre. Per assistir, cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 6995849 o del correu electrònic enric@racodelllibre.cat.

Per últim, la llibreria també acollirà la xerrada ‘Anatomia d’un àlbum il·lustrat’, a càrrec de l’escriptora Anna Fité i la il·lustradora Laia Codina. La conferència tindrà lloc el 10 d’abril a les 12 h al Racó del Llibre. Per assistir, cal fer reserva prèvia a través del correu enric@racodelllibre.cat.

Deixa un comentari