La Sala acull una nova temporada del Cicle Gaudí, el cinema de producció catalana

rubí forma cesar font
Inscripció oberta dels cursos per a persones a l’atur o que volen canviar de feina
23 de agosto de 2021
mossos d'esquadra
Ingressa a presó un jove com a presumpte autor de tres robatoris amb violència a Rubí
24 de agosto de 2021

La Sala acull una nova temporada del Cicle Gaudí, el cinema de producció catalana

La primera pel·lícula serà ‘La dona il·legal’.

La gran pantalla es tornarà a desplegar al teatre municipal La Sala aquesta tardor amb el Cicle Gaudí, un circuit de cinema de producció catalana impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català. De moment, hi ha programades dues pel·lícules: La dona il·legal i Les dues nits d’ahir.

La dona il·legal s’estrenarà a La Sala el 10 de setembre i és un thriller al voltant de la immigració il·legal que construeix una història de corrupció i abusos sexuals en un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE). La pel·lícula està dirigida per Ramon Térmens i compta amb la interpretació de Daniel Faraldo, Klaudia Dudová, Yolanda Sey i Isak Férriz.

‘Les dues nits d’ahir’ és un film de Pau Cruanyes i Gerard Vidal.

El 15 d’octubre arribarà el torn del film Les dues nits d’ahir, una road movie dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal. El llargmetratge narra com una nit d’estiu, un jove roba les cendres del seu amic, mort recentment, i acompanyat de dos amics més emprèn un viatge per escampar-les. El repertori està format per Arnau Comas, Judit Cortina i Oriol Llobet.

En tots dos casos, les entrades es podran comprar a partir del 2 de setembre en línia o a la taquilla del teatre els dijous i divendres de 17 h a 20 h. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros.