Ja es poden sol·licitar els nous ajuts per a despeses de l’habitatge

cotxe carreras
Els Mossos denuncien tres persones per conducció temerària en la concentració de cotxes de Rubí
13 de septiembre de 2021
cole tornada
Més de 10.000 alumnes comencen el curs escolar 2021-2022 en centres educatius de Rubí
13 de septiembre de 2021

Ja es poden sol·licitar els nous ajuts per a despeses de l’habitatge

L’Ajuntament ha obert aquest dilluns el termini per optar a dos nous ajuts per a despeses de l’habitatge habitual amb l’objectiu de combatre el risc d’exclusió social o residencial de grups de població amb especials dificultats d’allotjament.

El primer ajut dona suport a les despeses generals de la llar, com ara el subministrament d’aigua, gas i electricitat, les quotes hipotecàries, la taxa d’escombraries, les quotes ordinàries i extraordinàries de la comunitat de propietaris i primes de les assegurances de danys d’habitatge, entre altres. Aquests ajuts s’adrecen a persones propietàries que només tinguin l’habitatge per al qual sol·liciten la subvenció.

La segona modalitat és exclusivament per a joves fins als 34 anys i famílies monoparentals i està destinada a cobrir despeses de formalització de nous contractes de lloguer signats entre l’1 de novembre del 2020 i el 21 de juliol d’aquest any.

Els ajuts tenen una dotació econòmica de 108.000 euros, dels quals 65.000 van destinats a la primera modalitat, que es reparteix en funció dels ingressos de la unitat de convivència, amb un import màxim de 70, 140 o 175 euros per cada tram. La segona modalitat té una reserva de 43.000 euros i l’import màxim per cada sol·licitant serà de 950 euros.

Si les partides assignades als ajuts no fossin suficients per atendre totes les sol·licituds, es procedirà a la reducció proporcional de l’import de tots els ajuts.

Les persones interessades a optar als ajuts poden presentar la seva sol·licitud fins al 15 d’octubre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d’Habitatge a través del telèfon 93 588 70 00 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h o bé enviar un correu electrònic a [email protected]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *