Els Mossos denuncien tres persones per conducció temerària en la concentració de cotxes de Rubí

diada catalunya onze de setembre
Partits polítics i entitats commemoren la Diada de Catalunya a Rubí amb la tradicional ofrena floral
11 de septiembre de 2021
habitatge
Ja es poden sol·licitar els nous ajuts per a despeses de l’habitatge
13 de septiembre de 2021

Els Mossos denuncien tres persones per conducció temerària en la concentració de cotxes de Rubí

Un dels vehicles retinguts que va participar en els fets. / Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment tres homes, de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 21 i els 24 anys com a presumptes autors d’un delicte de conducció temerària i a un d’ells també per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Els fets van succeir durant la nit del 3 de setembre al polígon industrial de Can Jardí, on es va convocar una trobada de vehicles a través de les xarxes socials. A la rotonda del carrer Wagner es va situar un nombrós grup de joves, tant a l’interior com a l’exterior, mentre els vehicles efectuaven virolles circulant a gran velocitat i posant en perill la integritat d’altres persones i la seva pròpia.

El Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets i van obrir una investigació que fins al moment ha permès identificar tres conductors i els vehicles que conduïen, tot i que no es descarten noves identificacions en breu, ja que continua oberta.

A més, es dona la circumstància que un dels conductors es va veure implicat en la trama del cas Loki -un entramat il·legal de carnets falsificats- i va ser un dels que havia obtingut el permís de conduir de manera fraudulenta, uns fets que van ser denunciats al juliol.

A banda de denunciar penalment els conductors, els vehicles han estat intervinguts com a elements del delicte i quedaran a disposició judicial fins que el jutjat de guàrdia de Rubí en determini la seva destinació. Els denunciats s’enfrontaran a penes de presó que podrien arribar fins als dos anys i a penes de privació del permís de conduir que poden arribar als sis anys.