Joan Pera torna a Rubí per presentar el seu hilarant ‘Master xof’

waterpolo
Bea Ortiz i Ariadna i Elena Ruiz, plata amb Espanya a la Lliga Mundial de waterpolo
26 de abril de 2022
vapor nou
Consulta pública per modificar el PGO al voltant de la zona del Vapor Nou
28 de abril de 2022

Joan Pera torna a Rubí per presentar el seu hilarant ‘Master xof’

Redacció

El considerat rei de la comèdia catalana, Joan Pera, tornarà a visitar aquest diumenge la nostra ciutat per portar el seu darrer muntatge, la comèdia ‘Master xof’, que va estrenar per Nadal a Barcelona i que està tenint una gran acollida de públic. 

Amb el restaurant ple a vessar, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el master xof prepararà per a tots un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquella nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o  continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

Pera repeteix en aquest muntatge amb la direcció d’Enric Llort i compta de nou amb l’assessorament del còmic del programa ‘Polònia’ David Olivares, amb els quals ha triomfat durant dos anys amb l’espectacle ‘Alguns neixen estrellats’. 

La funció, que estava programada però es va suspendre per la pandèmia, tindrà lloc diumenge 1 de maig a les 18.30 h i les entrades ja es poden adquirir al preu de 25 € i 18,75 € amb descomptes. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES