Jornada de victòries pel Femení i el Masculí del Cent Patins

foc al bosc
Entra en vigor la prohibició de fer foc al bosc
15 de marzo de 2021
no woman no fest
La 3a edició del ‘No Woman, No Fest’ es consolida a Rubí amb un format descentralitzat
15 de marzo de 2021

Jornada de victòries pel Femení i el Masculí del Cent Patins

La jugadora rubinenca del Valladolid, Shauny Ortega, i la rubinenca del Cent Patins Lucía Pino.

El Sènior Femení del Cent Patins va aconseguir la victòria contra el CPL Valladolid, que compta en les seves files amb la jugadora rubinenca Shauny Ortega. El triomf per 3-1, amb un gran joc i bones intervencions de la portera Marta Gil, col·loca l’equip en segon lloc amb el factor camp a favor en la segona fase.

Pel que fa al Sènior Masculí A, els jugadors de Marcus Fajardo van viatjar fins a Orpesa de Mar per jugar contra l’Orcas. Va ser un partit molt intens i amb molts gols que va finalitzar amb el resultat de 5-6. D’aquesta forma, l’equip de Rubí continua invicte a la lliga a dos partits d’acabar la segona fase.

El Sènior Masculí B, per la seva banda, no va tenir res a fer contra el Tenerife Guanches, equip contra el qual va perdre 0-13. La derrota deixa el conjunt rubinenc al fons de la classificació.

Per últim, l’Aleví va disputar la tercera seu de la Lliga Nacional a Aranda de Duero, on es van jugar dos partits. El primer partit va acabar amb victòria pel Cent Patins contra l’Aranda per 2-3. En el segon partit, però, els de Rubí van encaixar una derrota contundent per 0-7 contra el Valladolid. D’aquesta forma, l’Aleví del Cent Patins va acabar en aquesta seu en sisena posició.