La Biblioteca dedica el Concurs de Punts de Llibre a la Fundació Museu Vallhonrat

La Mostra dels Premis Versió Original en Català (VOC) arriba aquest divendres a Rubí
9 de febrero de 2022
atur
Lleugera reducció de l’atur a Rubí en el primer mes de l’any
9 de febrero de 2022

La Biblioteca dedica el Concurs de Punts de Llibre a la Fundació Museu Vallhonrat

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler s’ha volgut sumar a la commemoració del 60è aniversari de la Fundació Museu Vallhonrat dedicant-hi el 28è Concurs de Punts de Llibre, adreçat a infants i joves de 5 a 16 anys. 

Aquest certamen s’estructura en quatre categories: de 5 a 7 anys (categoria A), de 8 a 9 anys (categoria B), de 10 a 13 anys (categoria C) i de 14 a 16 anys (categoria D). Les obres presentades han de ser inèdites, realitzades amb qualsevol tècnica artística excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Els punts han de tenir un format de 21 x 6 cm i s’han de presentar en cartolina blanca. En cas que siguin treballs realitzats amb ordinador, s’han d’acompanyar d’un suport informàtic on hi hagi la imatge amb una resolució mínima de 300 ppp. Darrere del punt de llibre, hi ha de figurar nom, cognoms, telèfon i edat de l’autor o autora.

Els treballs es podran presentar del 4 d’abril al 21 de maig i el lliurament de premis tindrà lloc el 14 de juny. Els guanyadors rebran un regal i els seus treballs seran impresos i repartits entre les persones usuàries de l’equipament cultural. 

60 anys de la Fundació Museu Vallhonrat

Els punts de llibre d’enguany hauran d’inspirar-se en els elements patrimonials i naturals que es poden trobar a la part exterior del Museu Etnogràfic Vallhonrat: un jardí amb una torre d’aigua, un safareig, arbres fruiters típics de la Mediterrània, una porxada, un sortidor amb peixos i la casa.

La Fundació Museu Vallhonrat va néixer a la dècada del 1960 de la mà de Miquel Vallhonrat Brau, amb l’objectiu de restaurar, protegir i divulgar la història dels objectes familiars i de tot un seguit de peces donades per particulars o comprades en antiquaris. Amb el pas dels anys, aquella col·lecció es va anar transformant en un museu on ja es poden admirar més de 9.000 peces catalogades i classificades en sis sales: armes, invents, celler, mobiliari, arqueologia i una sala única al món dedicada a l’obra de l’artista Pons Cirac. La Fundació rep periòdicament les visites d’escoles, entitats i altres col·lectius. El museu, a més, disposa des de 2009 d’un auditori obert a l’organització d’exposicions i actes culturals.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *