La Serreta impulsa una aliança d’aprenentatge amb l’escola de disseny EINA

Un mestre rubinenc crea un recull de contes per apropar la diversitat sexual als infants
24 de noviembre de 2021
La rubinenca Mireia Pons es penja el bronze a l’Europeu d’Skyrunning
24 de noviembre de 2021

La Serreta impulsa una aliança d’aprenentatge amb l’escola de disseny EINA

L’institut La Serreta s’ha sumat al projecte Magnet amb l’EINA, el centre universitari de disseny i art de Barcelona.  L’aliança Magnet és un projecte impulsat pel Departament d’Educació, la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Autònoma de Barcelona per tal de promoure la col·laboració entre  centres educatius i institucions d’excel·lència. 

La presentació del projecte ha estat aquest dimecres i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, la directora d’EINA, Eva Parés, la directora de La Serreta, Montserrat Vendrell, el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, i el director general d’innovació educativa, recerca i cultura digital d’Educació, Joan Cuevas. 

L’aliança amb EINA permetrà a l’institut consolidar el programa artístic i teixir vincles amb el món del disseny. També potenciarà entre l’alumnat la creativitat, la capacitat d’anàlisi, el coneixement de l’entorn, l’actitud davant l’aprenentatge i les noves formes d’observació. 

L’aliança, a més de consolidar el batxillerat artístic, farà possible que l’alumnat incorpori la capacitat d’identificar i resoldre problemes de forma creativa.