La pel·lícula ‘El último tren del rock’n’roll’ arriba a Filmin i Amazon Prime

camió guerra ucraïna
Rubí ja ha acollit a una quinzena d’adults i 10 infants procedents d’Ucraïna
14 de marzo de 2022
Els artistes Miki Núñez, Ana Mena, Nil Moliner i Suu participaran al Primavera Pop de Rubí
14 de marzo de 2022

La pel·lícula ‘El último tren del rock’n’roll’ arriba a Filmin i Amazon Prime

Redacció

El primer llargmetratge de la Lombarda Film, una productora de Rubí i Terrassa, ja es pot veure a diverses plataformes audiovisuals, concretament a Amazon Prime Video, Filmin i Flix Olé. Fa molt poc que l’equip de La Lombarda ha finalitzat la gira de presentació del film ‘El último tren al rock’n’roll’, que els ha dut per ciutats com Barcelona, Bilbao, Madrid o Saragossa. 

Ara, la pel·lícula dirigida per Ignacio Malagón fa el salt a les plataformes audiovisuals, on es pot veure des de l’11 de març. El film és una aventura gamberra que es va preestrenar l’estiu de l’any passat i que ha estat seleccionada en més d’una vintena de festivals, entre els quals el Festival de Sitges, l’Ibisa Ibicine, el Canarias Isla Calavera o al Cine no Visto de Linares, on va guanyar els premis al millor muntatge i millor banda sonora original. A més, va obtenir el reconeixement a millor llargmetratge internacional al festival FICIME. 

A la tardor del 2021, la productora va tancar un acord de distribució amb la distribuïdora independent Con un pack i ara comença el recorregut per les plataformes audiovisuals. 

Pots mirar el tràiler de la pel·lícula en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=QrWwlKlFxvo.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES