Cap de setmana amb una triple sessió de Comandante Lara i una comèdia sobre la gent gran

club balmes taekwondo
Sílvia Boix i Marta Moreno pugen al podi en el Campionat de Catalunya de taekwondo
16 de març de 2021
plaques solars ajuntment
Rubí impulsa el segon concurs d’autoconsum compartit al sector industrial
17 de març de 2021

Cap de setmana amb una triple sessió de Comandante Lara i una comèdia sobre la gent gran

Els monòlegs de Luis Lara, Jesús Tapia i Vicente Ruidos arriben aquest dissabte al teatre La Sala de Rubí amb un espectacle d’humor. Comandante Lara & Cía es representarà en tres sessions repartides entre les 12 h, les 17 h i les 20 h, tot i que ja només queden entrades per la sessió del migdia a un preu de 18 euros per la compra anticipada i de 20 euros el mateix dia de l’espectacle.

Lara, Tàpia i Ruidos oferiran amb els seus monòlegs un humor directe i arriscat, que afronta qüestions polèmiques i que pretén fer riure a l’espectador, però també avergonyir-lo. De la mà de Ninona Producciones, Comandante Lara & Cía està a terres catalanes i és tant l’èxit de l’espectacle, que entre el divendres i el diumenge, els tres monologuistes tenen programades sis funcions.

Una comèdia sobre les ganes de viure

En un registre molt diferent, es representarà l’espectacle teatral Un dia qualsevol, dirigit i escrit per Oriol Tarrasón, i amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla a la interpretació. La companyia Les Antonietes Teatre porta a La Sala una comèdia sobre les ganes de viure que ha estat molt aplaudida per la crítica i que va estar en cartell al teatre Villarroel.

El muntatge gira al voltant de la residència Bon Repòs i el seu univers de personatges, lluny de sentimentalismes i que retrata una gran història sobre la vellesa, les relacions de la família, el pas del temps i l’amistat. Un dia qualsevol es representarà aquest diumenge a les 18.30 h a La Sala i les entrades tenen un preu de 15 euros i d’11,25 euros amb descompte.

‘Terra de telers’ és la nova pel·lícula del Cicle Gaudí

Per arrodonir les activitats culturals del cap de setmana, La Sala projecta divendres Terra de telers, la història d’una nena de sis anys que arriba a la seva família a una colònia tèxtil fugint de la misèria del camp. Es tracta d’un llargmetratge de Joan Frank Charansonnet, un drama històric ambientat entre els anys 20 i els anys 80, quan hi va haver la gran crisi de la indústria tèxtil a Catalunya, i que és la pel·lícula del Cicle Gaudí durant el mes de març.

Terra de telers es projectarà aquest divendres a les 20 h a La Sala. El preu de les entrades és de 4,50 euros i de 3 euros amb descompte.

Deixa un comentari