S’estrena ‘El último tren al Rock and Roll’, la primera pel·lícula de La Lombarda Films

consell dels infants localpres
Els infants i joves volen millorar la riera i convertir-la en una zona verda
30 de junio de 2021
policia
Convoquen onze places per ampliar la plantilla de Policia Local
30 de junio de 2021

S’estrena ‘El último tren al Rock and Roll’, la primera pel·lícula de La Lombarda Films

El llargmetratge ha estat rodat majoritàriament a Rubí.

La productora rubinenca La Lombarda Films estrenarà durant aquest mes el seu primer llargmetratge: El último tren al Rock and Roll. Es tracta d’un film que tanca la història de la websèrie The Last Call, realitzada amb molt poc pressupost, però que va tenir molt d’èxit.

El rodatge de la pel·lícula es va fer durant l’agost de l’any passat i diversos caps de setmana de la tardor i l’hivern. La majoria de les localitzacions es troben a Rubí, amb espais tan emblemàtics com el teatre municipal La Sala, Sant Muç, Can Ramoneda o l’Espai 14/13 del Pinar. Altres localitzacions del film són Terrassa i Ullastrell.

A banda dels actors que ja formaven part de la websèrie, s’han incorporat intèrprets com Adriana Galo, Alberto Trejo, Ignasi Muñoz, Jaime Muñiz i Ivet Martínez, els tres darrers de Rubí. També compta amb la participació d’altres actors, entre els quals destaca Bruno Martín, de la productora A Man From Murcia, l’actor Ivan Altimira, de la Fura dels Baus, o l’artista multidisciplinari Mbaka.

El útlimo tren al Rock and Roll s’estrenarà al juliol en un acte privat i després de l’estiu s’oferirà per a tot el públic. La productora té previst presentar el llargmetratge a diferents festivals de cinema.