Doble concert de sardanes per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural

victoria perramon i àngels lopez - còpia
L’Ajuntament premia Victoria Perramón i Àngels López per participar al programa Esport per a tothom
3 de junio de 2021
entropik
La SòniK obre un centre cultural d’autogestió per a joves al carrer Terrassa
3 de junio de 2021

Doble concert de sardanes per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural

El Foment de la Sardana ha organitzat un doble concert aquest dissabte al Casal Popular a les 17.30 h. L’audició anirà a càrrec de les cobles Mediterrània i Marinada i es fa per commemorar el Dia de l’Associacionisme Cultural.

L’aforament serà limitat i per tant caldrà reservar les invitacions a través del web www.casalpopular.org. També es pot demanar més informació a través del correu electrònic [email protected] i al telèfon 676 722 381.

Pel que fa al programa del doble concert, la cobla Mediterrània interpretarà Ceretana (Manel Saderra), Sabadellenca (Fèlix Martínez), Estrena amb lluïment de tenora (Lluís Alcalà), Nova ciutat (Francesc Camps), Angelina (Vicenç Bou), El cant del batre (Josep Vicens ‘Xaxu’), 30 anys junts (Carles Santiago), Trenta i cinquanta a Bellvitge (Joan Jordi Beumala), Colla roca (Jordi León), Per molts anys (Carles Raya), Al mestre Puigferrer (Josep Coll) i Colla Gatzara (Jordi Paulí).

Per la seva banda la cobla Marinada està previst que interpreti Camprodon (Joan Manén), Noces d’or (Joaquim Serra), Gràcies, Pere! (Marc Timón), Essència d’aplec (Enric Ortí), Batuc de roure (Xavier Piñol), Benvolença a la Bisbal (Conrad Saló), Somni (Manel Saderra), Bones arrels (David Estañol), Porta-la amb tu (Olivier Marquès), La plaça del firal (Josep Vicens ‘Xaxu’) i L’ermita de Collbàs (Francesc Mas).