L’autora rubinenca Carmen Moreno presenta la seva primera novel·la, ‘Un lugar llamado Wanda’

rrandom
Mishima, Gertrudis, la Salseta del Poble Sec i Versión Imposible, els primers noms del RRandom
12 de mayo de 2022
rubí sanitat
Rubí Sanitat assessorarà la ciutadania per fer reclamacions en l’àmbit sanitari
13 de mayo de 2022

L’autora rubinenca Carmen Moreno presenta la seva primera novel·la, ‘Un lugar llamado Wanda’

Redacció

L’escriptora rubinenca Carmen Moreno Herrero, actualment docent de Llengua i Literatura Catalana a un institut de Rubí, presentarà el pròxim 20 de maig a la Biblioteca Mestre Martí Tauler la seva primera novel·la ‘Un lugar llamado Wanda’, publicat per Círculo Rojo. 

Es tracta d’un llibre de narrativa urbana contemporània, una obra que tracta sobre la llibertat i la valentia per escollir el nostre propi destí.

Amb un llenguatge actual i realista, que connecta amb les emocions del lector, la novel·la té com a protagonista a Wanda, una jove barcelonina que està passant la crisi de la trentena, que s’ha d’enfrontar a les seves pors i inseguretats en un intent de trencar amb els cànons establerts i a la vegada de conèixer-se a ella mateixa.

Carmen Moreno va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull i Antropologia Sociocultural a la Universitat de Barcelona. Durant anys, ha compaginat la seva passió cinematogràfica i viatgera amb l’escriptura. Ha treballat com a locutora de ràdio i també en el sector publicitari fins que el 2019 es va incorporar al món de la docència. Autora del blog https://encuerpoycalma.wordpress.com, també ha publicat articles a diaris i revistes.

La presentació del seu primer llibre, que tindrà lloc a les 18 h, comptarà amb la participació del també autor i mestre de secundària Daniel Ruiz-Trillo.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES