L’Escola de Música Pere Burés recupera el tradicional concert presencial de Santa Cecília

L’alcaldessa visita les instal·lacions de l’empresa DSV al Molí de la Bastida
16 de noviembre de 2021
L’Ajuntament invertirà mig milió d’euros en millorar les urbanitzacions en dos anys
17 de noviembre de 2021

L’Escola de Música Pere Burés recupera el tradicional concert presencial de Santa Cecília

El primer concert de Santa Cecília serà aquest divendres. / Ajuntament-Lali Puig

L’Escola de Música Pere Burés prepara dos espectacles amb motiu de Santa Cecília, la patrona dels músics. Així, aquest divendres 19 de novembre, el centre recupera el concert presencial amb motiu de Santa Cecília, una proposta que l’any passat es va oferir de manera virtual. 

Enguany, el professorat de l’escola municipal oferirà l’espectacle ‘Els músics de Bremen’ amb viola, violoncel, trompeta, piano i veu. El concert s’oferirà en tres sessions d’aforament limitat (17.30 h, 18.30 h i 19.30 h). L’espectacle està obert a tota la ciutadania, però cal recollir les invitacions gratuïtes a la consergeria de l’edifici de l’Escardívol abans del dia 17 de novembre, en horari de tarda.

El segon espectacle es dirigeix exclusivament a l’alumnat d’educació infantil de la ciutat, de 0 a 5 anys. La Pere Burés promou la transmissió de l’obra ‘La petxina Tina’ interpretada íntegrament pel professorat de l’Escola de Música amb guitarra, clarinet, baix elèctric, percussió i veu. La proposta inclou la música en directe, titelles i altres sorpreses. L’espectacle es podrà seguir a través del canal de You Tube de l’Ajuntament de Rubí dilluns 22 de novembre a les 11 h.

Dilluns, concert

Coincidint amb Santa Cecília, el 22 de novembre l’escola posa en marxa un cicle de l’Orquestra de Cambra sota el títol ‘Dilluns, Concert’. A través d’aquesta proposta, l’alumnat i el professorat de l’Orquestra de Cambra interpretarà públicament obres de diverses èpoques.

La programació consta de 5 concerts que s’oferiran a l’auditori Alícia Larrocha de l’escola: ‘Els afers del barroc’ (22 de novembre), ‘Valsos’ (20 de desembre), ‘Glòria, d’Antonio Vivaldi’ (21 i 28 de març) i ‘Concert de Primavera’ (23 de maig).

Per qüestions d’aforament, les invitacions gratuïtes s’han de recollir des d’una setmana abans de cada concert a la consergeria del centre.