L’escriptor Borja Bagunyà obre el IX Club de Lectura de la llibreria L’Ombra

oficina diversitat funcional
Xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat
28 de septiembre de 2021
expo comic st galderic
Exposicions i xerrades sobre còmics, grafitis i tatuatges, la prèvia de Sant Galderic
28 de septiembre de 2021

L’escriptor Borja Bagunyà obre el IX Club de Lectura de la llibreria L’Ombra

La Llibreria l’Ombra obrirà per novè any consecutiu el seu Club de Lectura aquest dimecres 29 de setembre, a les 19 hores. Borja Bagunyà serà l’escriptor convidat a la primera sessió d’aquest curs, durant la qual presentarà la seva obra més ambiciosa i agosarada, ‘Els angles morts’, publicada aquest any per l’editorial Periscopi.


‘Els angles morts ‘és una novel·la exigent, explosiva, i esplèndida que ens proposa una reflexió profunda sobre la relació entre l’art i la vida, i, per tant, sobre la condició humana. El lloc d’aquesta reflexió són les vides i els esperits d’uns personatges que viuen el món oscil·lant sobre un vèrtex que està a punt d’esfondrar-se.


Seguint la línia encetada des del principi, el Club de Lectura continua subratllant la qualitat dels escriptors catalans, i oferint un espai per apropar-los als seus lectors. Gràcies a aquest convenciment, la llibreria l’Ombra ha acollit, entre d’altres, als escriptors Toni Sala, Eva Baltasar, Marta Orriols, Tina Vallès, i Jordi Puntí.

L’escriptor acaba de publicar ‘Els angles morts’. / Foto Twitter