Xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat

El Femení del Cent Patins cau eliminat a semifinals en la Supercopa d’Espanya
28 de septiembre de 2021
borja bagunya
L’escriptor Borja Bagunyà obre el IX Club de Lectura de la llibreria L’Ombra
28 de septiembre de 2021

Xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat

Oficina de la Diversitat Funcional. / Ajuntament-Localpres

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) de Rubí ha programat una xerrada sobre la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA), que ofereix la Generalitat de Catalunya. La conferència tindrà lloc el proper divendres 1 d’octubre en dues sessions: de 12 a 13 h i de 13 a 14 h.

Les ajudes PUA tenen com a objecte contribuir a les despeses relacionades amb l’adquisició de productes i amb les actuacions destinades a permetre l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. La xerrada organitzada per l’OADF està pensada per orientar les persones assistents en la tramitació d’aquesta prestació.

Una tècnica del servei els explicarà com emplenar la sol·licitud, on i quan han de portar-la, i quins són els requisits que han de complir per obtenir l’ajut. La sessió pot ser d’interès per a persones amb un grau de discapacitat del 33% o superior que necessitin material específic per comunicar-se, moure’s o poder mantenir una bona higiene personal. També per a ciutadania que necessiti audiòfons o que hagi de condicionar el seu vehicle per poder conduir.

Per poder assistir a la xerrada informativa, cal inscriure-s’hi prèviament trucant a l’OADF al telèfon 637 831 056 o enviant un correu electrònic a oadf@ajrubi.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *