L’il·lustrador rubinenc Max Saladrigas presenta ‘El millor germà del món’

Salut obre la vacunació de la tercera dosi als majors de 40 anys
29 de diciembre de 2021
Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí
3 de enero de 2022

L’il·lustrador rubinenc Max Saladrigas presenta ‘El millor germà del món’

L’espai de llibres Lectors al tren! va acollir dilluns passat la presentació del primer llibre publicat al nostre país de l’i·lustrador rubinenc Max Saladrigas, coincidint amb l’exposició del Col·lectiu d’Il·lustradors de Rubí (C.I.R.C), entitat de la qual Saladrigas en forma part, i coincidint amb la sortida a la llum de l’obra.

El rubinenc ja tenia llibres i àlbums publicats a França, Bèlgica i els Estats Units, però fins ara no havia publicat a Catalunya. ‘El millor germà del món’, de l’Editorial Birabiro, ha estat escrit per José Ignacio Valenzuela ‘el Chascas’ i compta amb els dibuixos de l’il·lustrador rubinenc. És una història plena d’aventures, màgia, humor i germans amb les seves petites discrepàncies.

Durant l’acte, l’editor de BiraBiro va explicar com va contactar amb el Max per il·lustrar aquest llibre, mentre que ‘el Chascas’, que viu a Miami, va enviar un simpàtic i entranyable vídeo per presentar el llibre.

Finalment, Saladrigas va explicar els petits secrets de tècnica i estil dels seus personatges. També va mostrar la maqueta que va construir per poder fer l’àlbum ‘Édition Spéciale’ publicat a Bèlgica per Alice Jeunesse, amb els ninotets que va dibuixar per donar moviment a la història.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES