Un grup d’il·lustradors locals impulsen una revista en línia

voluntariat ambiental
Nova jornada del voluntariat ambiental per recuperar l’entorn de la font de Sant Muç
1 de marzo de 2021
Vacances en pau sàhara
Rubí Solidari edita un vídeo de suport a l’alliberament del poble saharaui
2 de marzo de 2021

Un grup d’il·lustradors locals impulsen una revista en línia

El dibuix de la portada del primer número és obra d’Araceli Plata.

El CIRC, el Col·lectiu d’Il·lustradors de Rubí City, ha impulsat la publicació d’un fanzine, una revista digital que veurà la llum cada dos mesos i que busca compartir amb la resta de la ciutadania l’amor per la il·lustració i animar els mateixos il·lustradors a dibuixar.

Cada dos mesos, el CIRC compartirà a les seves xarxes socials un nou número de la revista amb una temàtica nova. El contingut que es pot trobar en el fanzine és un dibuix realitzat per cada il·lustrador que hi participa al voltant d’una temàtica concreta. Els temes els escull en cada número un dels il·lustradors del col·lectiu i el seu disseny és el que es publica a la portada. En el cas de la revista publicada del gener, la temàtica van ser les cançons: “És una activitat molt bonica, perquè podem compartir la revista a les xarxes amb tothom, amb la gent de Rubí, però també amb la resta del món i així ens donem visibilitat, és molt enriquidor”, ha explicat Ruth Hernández, membre del col·lectiu.

«És una activitat molt bonica, perquè podem compartir la revista a les xarxes amb tothom, amb la gent de Rubí, però també amb la resta del món»

Ruth Hernández, membre del CIRC

El CIRC està format per prop d’una trentena d’il·lustradors i en aquest primer número han participat una quinzena. El col·lectiu va néixer per tal que els il·lustradors rubinencs, ja siguin amateurs, professionals o joves que es volen dedicar al món de la il·lustració puguin compartir experiències i ajudar-se a través d’una xarxa relacional. També organitza cursos tècnics per als seus membres i està obert a col·laborar amb altres col·lectius.